Lid worden van FC Oda?

Kennis maken met voetbal en FC Oda? Dat kan. Naast vrijblijvende proeftrainingen kunnen er uiteraard ook wedstrijden worden bezocht. Ben je al overtuigd om lid te worden van deze gezellige, groeiende voetbalvereniging in Weert?

Meld je dan aan via het onderstaande aanmeldformulier. Wanneer wij de volledige gegevens hebben ontvangen en verwerkt, zal er contact worden opgenomen om het lidmaatschap te bevestigen.

Aanmeldformulier nieuw lid


Persoonlijke gegevens

In welke afdeling wil je spelen?
Verenigingsinformatie

Bent u reeds nog lid bij een andere voetbalvereniging?
Bent u bereid om vrijwilligerswerk te doen?
Machtiging voor automatische incasso

“De ondergetekende ouder/wettelijk vertegenwoordiger machtigt hierbij FC Oda om de hierbij verstrekte gegevens te verwerken”.


Eventuele opmerkingen

FC Oda hanteert voor de gegevens van haar leden een privacy-beleid. Dit privacy-beleid is vastgelegd op de website van FC Oda.

Door aanmelding wordt expliciet goedkeuring gegeven dat de contactgegevens kunnen worden gedeeld met andere leden en andere clubs. Tevens wordt door ondertekening goedgekeurd dat beeldmateriaal van FC Oda-activiteiten waarop men zichtbaar is op de website en andere media-uitingen van FC Oda kan worden vertoond.

*Bij aanmeldingen tijdens het voetbaljaar is men over het reeds verstreken deel daarvan geen contributie verschuldigd.
*Bij opzeggingen tijdens het voetbaljaar is men over dat gehele voetbaljaar contributie verschuldigd.

Bevestiging van nieuw lid

Je lidmaatschap zal per e-mail worden bevestigd. In deze bevestiging staan nog een aantal zaken  die je wellicht nog moet doen, zoals bijvoorbeeld het inleveren van een pasfoto of het via overschrijving betalen van de resterende contributie voor een lopend seizoen, waarna de coördinator / leider van je nieuwe team contact met je op zal nemen over de trainingstijden, wedstrijden en andere zaken.

FC Oda is aangesloten bij de KNVB. Conform de reglementen van de KNVB worden de verstrekte gegevens opgenomen in de ledenadministratie van FC Oda en de voetbalbond. Door het invullen van onderstaande gegevens en te versturen middels, verklaar je alle voorgaande informatie naar waarheid te hebben ingevuld en geef je tevens toestemming de verstrekte pasfoto en persoonsgegevens te gebruiken voor het vervaardigen van de KNVB spelerspas.

Na ontvangst van de getekende machtiging zal de inschrijving als lid van FC Oda en de KNVB worden afgerond.

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken