Verslag spelertje van de week: Fenna Korten (FC Oda – Bruheze dd 8 april 2018)

Verslag spelertje van de week zondag 8-4-2018

Afgelopen zondag was ik spelertje van de week bij FC Oda. Ik vond het een super leuke Dag. Als eerste mocht ik in de bestuurskamer en daarna een balletje trappen op de keeper en met de wisselspelers overpassen. Vlak voor de wedstijd begon mocht ik de bal vastpakken en met de scheidsrechter voorop lopen en de bal op de middenstip leggen, en mocht ik naar het doel van de tegenstander dribbelen en scoren. Toen de wedstrijd begon mocht ik bij de wissels in de dug-out zitten. Jammer dat Oda niet heeft gewonnen. Ik wil FC Oda bedanken voor een super leuke dag.

Groetjes Fenna Korten

Wedstrijdblaadje:2017-2018-bruheze

Laat een reactie achter

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken